Vadstenakräftor

MED SMAK AV TRADITION

I HISTORISK MILJÖ

Här tillagas våra prisade

Vadstenakräftor | Klosterdelikatesser

I vårt kräftkokeri förädlar vi kräftor från ett av Sveriges renaste vatten - Vättern. De rena kräftorna och det recept som vi använder är det som ger kräftorna dess unika och uppskattade smak. Vi har hittat rätt proportioner av de ingredienser vi använder. Tror vi. Våra kräftor levereras dagligen under högsäsong, främst från ägaren och yrkesfiskaren Petter, men även från lokala fiskare runt Vättern.


Vadstenakräftor har vi tillagat i nästan femton år och processen är minutiöst framtagen. På så vis håller kräftorna en jämn och hög kvalitet. Det är därför vi år efter år får riktigt bra betyg av våra kunder.


Vårt mål är att göra din kräftupplevelse så njutbar och fantastisk som det bara går. Varje gång.

Vadstenakräftor

Foto Helena Persson

(Vadstena)kräftor, en härlig västerbottenostpaj och smarriga kryddostar hör i all sin enkelhet...liksom...ihop